Welkom op de website van Lobke & Michael. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Lobke en Michael zijn namelijk al 236 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Lobke of Michael? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.

   
Bruiloft van Lobke en Michael
    -----


Home
Dagprogramma
Ons verhaal
RSVP
Parkeren en adressen
Contact ceremoniemeesters
Bruiloft VIPS
Hotspots
Gastenboek
Fotoboeken
Nieuws
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 7935
pagina's bekeken: 11550
www.onzebruiloftsite.nl

     

Ons verhaal

In oktober 2012 hebben wij elkaar leren kennen in jawel, de Deen in Middenbeemster.  Verder vertellen we daar maar niks over! Wie weet op de ceremonie…. 

Op 25 december 2012 kregen we een relatie. 
Na een jaar gingen we kortstondig samen wonen in Purmerend, samen met ons lieve hondje Bo. Al snel gingen we terug naar Middenbeemster. Daar hebben we ruim een jaar gewoond voor we ons eigen plekje gingen kopen. 20 april 2015 kregen wij de sleutel van ons huis in Avenhorn. 

Michael wilde graag gaan trouwen, na het aanzoek in Luxemburg was het plan 6 september 2017 te gaan trouwen, maar onze kleine lieve dochter zag het niet zo zitten dit zonder haar te gaan doen. Daar kwam ons geluk 31 juli 2017 werd onze mooie dochter Evi geboren. 

We hebben er lang op gewacht, maar het is bijna zover. 20 april 2018 wordt voor ons een dag om nooit meer te vergeten. We hopen er een mooie dag van te maken samen met jullie!